pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 30, 2012 7:16 pm Lees verder →

Kroonprins Willem Alexander schaamde zich voor WC- pot gooien op 30 april

Roerdalen/Rotterdam – Prins Willem-Alexander heeft zich op Koninginnedag in Rhenen geschaamd voor het spel wc-pot gooien dat daar een soort traditie is, althans daar naar op weg is.
Het is niet te rijmen met het feit dat een groot deel van de wereldbevolking geen toegang heeft tot wc’s , zei hij woensdag tijdens een bijeenkomst over duurzaamheid in Rotterdam.
Zo meldt het ANP. Hier in Nederland zijn dorpen waar ze voor de lol wedstrijden doen in het gooien met wc-potten. Ik heb daar op 30 april met een glimlach aan meegedaan, maar niet zonder met enige schaamte te denken aan die ruim 2,6 miljard mensen die een fatsoenlijke sanitaire voorziening ontberen.
Op het gebied van sanitaire voorzieningen ”lopen we echt wanhopig achter”, constateerde de prins. ”Natuurlijk weet ik dat het voor veel politici een grote stap is om prioriteit te geven aan zeg de aanleg van wc’s en riolering als zij de strijd aangaan met watergerelateerde ziektes, maar er bestaat echter geen goedkoper en effectiever medicijn.
De toekomstige koning van Nederland wierp zijn exemplaar het verste in de modder. Hij mocht daarmee een beker (met miniatuurtoiletpot) mee naar huis nemen.
RVD
De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) liet in een toelichting nog weten dat de kroonprins meedeed aan de activiteit omdat de wc-potten naar een project in Afrika gingen. De gemeente Rhenen verklaarde ”kennis te nemen van de uitspraken van de prins”, maar wilde verder niet inhoudelijk reageren.Posted in: roerdalen