pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 31, 2011 8:44 am Lees verder →

Kunstmarkt en expo zondag in Susteren

Susteren – Op zondag 5 juni wordt voor de 6e keer de kunstmarkt gehouden in de Beeldentuin Suestra in Susteren. Kunstenaars uit de Euregio tonen hun kunstwerken en er zitten weer verrassingen tussen.
Er wordt een workshop voor kinderen gehouden, ze kunnen Venetiaanse maskers bewerken. Keramiek in zoveel variaties, van natuurlijk tot geglazuurd en natuurlijk ook Rakutechnieken zitten er weer bij. De kunstschilders zijn ook vertegenwoordigd, je vindt er zijdeschilderijen, acryl, aquarel en olieverfschilderijen ook weer in verschillende verrassend mooie uitvoeringen. Glas, glasfusing, glas in lood en mozaiek, metaal, ingelegd hout, tuinbeelden in diverse formaten. Wol en vilt en stoffen, en natuurlijk ontbreken de sieraden ook niet. Er zijn een paar goud en zilversmeden.
De muziek wordt verzorgd door de jeugdleden van de Harmonie uit Nieuwstadt en ’s middags is er o.a. een harpiste en bassiste. Voor koffie en vlaai wordt gezorgd. Zoals bij ons gebruikelijk is is de toegang geheel gratis en U bent welkom tussen 10.00 uur en 17.00 uur in de Beeldentuin gelegen aan Op de Wallen 6114 HC Susteren.Posted in: Geen categorie