pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 30, 2016 8:01 am Lees verder →

Kuyt: Mijn schuld en niveau niet gehaald…

Rowrdalen – Net als PSV een dag eerder weer een teleurstellend eindresultaat voor Feyenoord. Met wat meer lef waren er meer punten mee naar huis gereisd bij beide ploegen. En ook Ajax’ optreden was billenknijpen in de slotfase, terwijl AZ een glink pak slaag kreeg en thuis straks voor een bijna onmogelijke opgave staat.

Feyenoord verloor donderdagavond in de Europa League met 1-0 van Fenerbahce. Aan de enige goal van de wedstrijd ging balverlies van Dirk Kuyt vooraf. “Ik ben er doodziek van dat dit uiteindelijk cruciaal is”, laat de aanvoerder weten aan FOX Sports. “Daarna ging er nog wel meer mis, maar het gebeurde bij mij en daar voel ik me verantwoordelijk voor.
Hoewel Feyenoord na rust een aantal keer in de buurt kwam van de gelijkmaker, is Kuyt niet te spreken over het vertoonde spel van de Rotterdammers. “We waren niet bang, maar we kwamen totaal niet in ons spel. En we moeten ook eerlijk zijn, het was vandaag gewoon niet goed genoeg. We hebben als team ons niveau niet gehaald.”Posted in: algemeen