pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 22, 2014 2:23 pm Lees verder →

L1 meldt dat Utopia op SBS6 in Limburg nauwelijks aan slaat

Roerdalen/Maastricht – Als we af mogen gaan op een L1-middagprogramma op de radio en facebook wordt het programma Utopia SBS6 waarover initiator John de Mol zich zo op de borst klopt, inn Limburg slecht bekeken. Dat zou je kunnen concluderen uit de reacties op Facebook van L1 . Daaruit blijkt dat er weinig Limburgers zijn die de nieuwe serie Utopia volgen.

Het nieuwe SBS-programma is in den lande kennelijk mateloos populair. Meer dan 1.000.000 mensen schakelen over naar de nieuwe realityserie. In Utopia worden 15 mensen samengebracht en dienen zelf te overleven. Dit doen ze een jaar lang in afzondering van de buitenwereld. Overigens schijnt ook een tweede persoon inmiddels vertrokken te zijn uit het Utopia-gezelschap.

Op de L1 Facebook pagina vroegen Tim en Sjoerd, voor het radioprogramma tussen 4 en 7, hun luisteraars publiek of zij ook Utopia volgden. Vele reacties kwamen binnen, voornamelijk van mensen die het niet keken of zich zelfs negatief uitlieten over het programma.Posted in: roerdalen