pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 2, 2012 10:00 am Lees verder →

Laatste inzamelweek duobakken Van Gansewinkel

Roerdalen – In deze eerste week van 2012 wordt uw duobak voor het laatst geledigd door Van Gansewinkel. Bied uw duobak altijd aan, ook als hij niet helemaal vol is. De duobak moet namelijk leeg zijn als hij wordt ingenomen.

In de brief die u onlangs van ons heeft ontvangen, heeft u kunnen lezen wanneer uw oude duobak wordt ingenomen. Voor de huishoudens waarbij de inzameldagen op maandag, dinsdag of donderdag zijn, betekent dit dat zij de lege duobak gewoon aan de weg kunnen laten staan.
Een uitzondering hierop betreft de huishoudens uit de volgende straten in Herkenbosch waar de duobak op donderdag wordt geledigd: Achter de Hoven, Boterbloemdreef, Dr. Biermansstraat, Hammerstraat, Hoofdstraat, Hoosveld, Kempke, Kerkplein, Klaproosdreef, Klinkerstraat, Koezoep, Korenbloemdreef, Kruisweg, Meinweg, Molenbergweg, Morgensterdreef, Muytertweg, Oud Schoolpad, Reewoude, Sleutelbloemdreef, Steegstraat, Venhof, Vijverweg en Wijngaardstraat. Zij worden verzocht de lege duobak pas ná het weekend, op maandag 9 januari voor inname aan de straat te zetten. Datzelfde geldt voor de huishoudens waarbij de duobak op vrijdag wordt geledigd. Ook zij worden verzocht de lege duobak pas ná het weekend, op maandag 9 januari voor inname aan de straat te zetten.

Vanaf 9 januari zal RD Maasland het huisvuil komen ophalen. In die week kunt u voor het eerst uw nieuwe GFT-container laten ledigen. In de week van 16 tot en met 20 januari wordt de restafvalcontainer voor het eerst leeggemaakt. In de gemeentekalender 2012 die onlangs huis-aan-huis is bezorgd, kunt u het exacte ophaalschema lezen.Posted in: roerdalen