porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 4, 2014 2:53 pm Lees verder →

Laatste kans…, zo laat de politie weten: boetes betalen of…..

Limburg – Mensen in Limburg die nog een achterstallige boete hebben openstaan, kunnen de komende tijd de politie aan de deur verwachten. De politie besteedt in het hele land, dus ook in de provincie Limburg, extra aandacht aan de inning van nog niet-betaalde boetes. Dat geldt ook voor mensen die zich niet gemeld hebben voor een taak- of gevangenisstraf.

Agentenkoppels gaan de komende tijd langs de deuren, daarnaast wordt de recherche ingezet om die veroordeelden te vinden die zich bewust schuil houden voor de politie. Ook worden er opsporingsmiddelen zoals de ANPR ingezet (scannen van voertuigenkentekens).

Laatste kans
Met deze aankondiging krijgen de inwoners van Limburg een laatste kans om alsnog naar het politiebureau te gaan om te betalen of zich te melden, zonder de verrassing van politie aan de deur. Het merendeel van de mensen betaalt hun opgelegde boete of zit de vrijheidsstraf uit. De politie richt zich met deze intensieve controles op mensen die na diverse kansen van de overheidsinstanties die de straffen hebben opgelegd, nog steeds niet betalen.

Landelijke actie
Deze landelijke actie wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd onder de vlag van de Nationale Politie. Met de actie wil de politie laten zien dat niemand zijn of haar boete of opgelegde straf ontloopt. Boetes moeten nu eenmaal worden betaald en straffen uitgezeten. Niemand mag de dans ontspringen.Posted in: politie