pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 30, 2015 1:23 pm Lees verder →

Laatste november-weekend titelstrijd Zaate Hermeniekes

Dieteren – Vorig jaar werd Jonk Vleisj uit Dieteren voor de tweede keer Limburgs Kampioen Zaate Hermeniekes. Dat betekent dat zij zaterdag 28 en zondag 29 november de gastheren en –dames zijn van de jubileumeditie 3×11 Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes.

Het jaarlijks terugkerend evenement voor Zaate Hermeniekes en Joekskapellen vindt dit jaar plaats in Dieteren nadat Zaate Herriemenie Jonk Vleisj in 2014 voor de 2de keer in haar bestaan bekroond werd tot Limburgs Kampioen.

Het Limburgs Kampioenschap voor Zaate Hermeniekes, dat dit jaar al voor de 33e keer plaatsvindt, vraagt om een spetterend programma. Zondag 9 augustus werden het programma en de locatie feestelijk onthuld door Burgemeester Hessels en wethouder Pustjens van de gemeente Echt-Susteren.

Uiteraard vond deze onthulling plaats op de locatie waar over 3 maanden het feest los barst, namelijk op het terrein gelegen voor Smile Plastics aan de Maaseikerweg in Dieteren. Waar nu nog een groot leeg veld met een kleurrijk bord te zien is, staat in het weekend van 28 en 29 november een heus feestpaviljoen.

Op zaterdag 28 november vindt hier het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes plaats, waarbij hermeniekes en joekskapellen uit de hele provincie zullen strijden om de titel Limburgs Kampioen 2015.

Op zondag 29 november is er het Mega Limburgs Tentfieës. Tijdens deze familiemiddag zal de crème de la crème van Limburgse artiesten optreden, waaronder Beppie Kraft, Erwin, winnaar van het LVK Spik & Span, Marleen Rutten en Big Benny.

Uiteraard zal de kersverse Limburgs Kampioen Zaate Hermeniekes niet ontbreken en zal er een gratis kinderprogramma zijn.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op www.lkzh2015.nl, Facebook en Twitter.Posted in: Geen categorie