pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 9, 2012 1:30 pm Lees verder →

Lammers in België hockeycoach nationaal team

Roerdalen – Marc Lammers keert terug in het internationale tophockey. De 43-jarige Brabander gaat aan de slag als bondscoach van de Belgische mannenploeg.
Hij begint officieel op 1 november met zijn werkzaamheden. Lammers volgt de Australiër Colin Batch op die naar Nieuw-Zeeland vertrekt.

Bij olympis Londen 2012 eindigde België verrassend op de vijfde plaats in het mannentoernooi.
Lammers boekte als bondscoach van de Nederlandse vrouwenploeg grote successen. Onder zijn leiding veroverde Oranje onder meer olympisch goud (2008) en de wereldtitel (2006).
Afgelopen seizoen deed zijn oude club Den Bosch met succes een beroep op hem, waarna hij de hockeymannen van die club met een indrukwekkende inhaalrace behoedde voor degradatie
De Belgische hockeybond is “erg fier” op de aanstelling. “Marc is een echte people manager en staat bekend om zijn innovaties en het gebruik van veel technologie in het hedendaagse coachen”, laat de KBHB weten.Lammers gaat samenwerken met Philippe Goldberg, die de laatste twee jaar al succesvol was als coach bij de spelers van de Belgische beloftenploegen. Ook Jeroen Delmee blijft in dienst van de nationale ploeg als trainer en analist.
Hij heeft dinsdagochtend voor de eerste keer kennis gemaakt met de Belgische spelersgroep. Woensdag woont de Nederlandse vakman ook een training van de nationale ploeg bij in Boom.Posted in: roerdalen