pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 22, 2014 1:34 pm Lees verder →

Laurence Stassen uit Echt ook weg bij PVV

Echt – Na de gewraakte uitspraken over Marokkanen door Geert Wilders stapt ook Laurence Stassen uit Echt uit de PVV. Dat maakt Stassen vrijdagavond laat middels een verklaring bekend. “Ik betreur het zeer dat ik deze beslissing heb moeten nemen maar doorgaan was voor mij na deze uitspraken geen optie”, aldus de Europarlementariër.

Stassen gaat tot de Europese verkiezingen van 22 mei door als onafhankelijk lid van het Europees Parlement. Stassen: “Ik stel mijn Provinciale Staten-zetel ter beschikking aan de PVV.”

De politica stapt ook uit de Provinciale Staten in Limburg.

De PVV heeft heeft sinds de gewraakte uitspraken van Geert Wilders een reeks aan prominente figuren zien vertrekken. Donderdag stapte Kamerlid Roland van Vliet op, vrijdag kwam daar Kamerlid Joram van Klaveren bij. Ook het Haagse raadslid Chris van der Helm keerde Wilders de rug toe.

De eerste vervanger van Stassen is Roland van Vliet, maar hij stapte donderdag uit de PVV-fractie in de Tweede Kamer. Als Van Vliet de vrijgekomen Statenzetel weigert, dan wordt ex-gedeputeerde Theo Krebber gevraagd, maar ook hij heeft de PVV verlaten.

Volgens PVV-fractieleider Heemels zijn de zeven achterblijvende PVV’ers in de Limburgse Staten trouw aan de partij. ”Ook ik blijf bij de PVV”, zei Heemels, die vrijdagavond kort contzct heeft gehad met Stassen. Over de inhoud van dat gesprek doet hij geen mededelingen.Posted in: Geen categorie