pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 18, 2015 8:25 am Lees verder →

Leo van Vliet onderscheiden: 50ste Amstel Gold race zondag live op tv vanaf 13.10 uur

imageRoerdalen/Valkenburg – Valkenburgse onderscheiding voor Amstel Gold Race directeur Leo van Vliet (foto)

Dit weekend 50ste keer Amstel Gold Race.

Valkenburg / Tijdens de persconferentie van de Amstel Gold Race heeft burgemeester Martin Eurlings de Valkenburgse ‘BOUCCKH’ uitgereikt aan Amstel Gold Race directeur Leo van Vliet. De BOUCCKH is een typisch Valkenburgse onderscheiding (De Bok). Het is voor de tweede keer dat deze onderscheiding wordt uitgereikt aan iemand die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Valkenburg aan de Geul.

De Amstel Gold Race wordt dit jaar zondag voor de 50ste keer verreden. Sinds 2003 finisht deze wielerklassieker in Valkenburg aan de Geul. Vanaf 13.30 uur live op tv.

Burgemeester Martin Eurlings licht de motivatie voor de onderscheiding toe: “De Amstel Gold Race en Valkenburg aan de Geul zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het vormt één van de hoogtepunten in onze evenementenstad, met 14.000 deelnemers aan de tourversie en 50.000 toeschouwers tijdens de wedstrijd op zondag. Ieder jaar opnieuw is het tijdens het Amstel Gold Race weekend één groot feest in onze wielerstad. De samenwerking met de organisatie van dit geweldig wielerevenement is voortreffelijk. Leo van Vliet is een geweldige ambassadeur voor onze gemeente. Professionaliteit en gastvrijheid staan bij hem hoog in het vaandel. De BOUCCKH is een waardering voor zijn jarenlange inzet. Wij hopen nog vele jaren met Leo te mogen samenwerken. Want Leo van Vliet is inmiddels ‘eine vaan oes’ geworden.”Posted in: roerdalen