pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 14, 2016 5:34 am Lees verder →

Lestienne en Bruma weg bij PSV….

Eindhoven Blle PSV neemt na dit seizoen afscheid van Maxime Lestienne. De PSV neemt na dit seizoen afscheid van Maxime Lestienne. De aanvaller keert niet terug bij de wedstrijdselectie die in seizoen 2016-2017 opnieuw de titel wil veroveren. Lestienne kende een seizoen vol extremen en verloor zijn moeder en vader kort achter elkaar. Daarna leek hij terug te keren op hoog niveau, maar kon bij PSV geen potten meer breken.
Afgelopen zondag zat Lestienne niet eens meer bij de wedstrijdselectie van PSV, in Zwolle. Ook in de afgelopen duels was dat al regelmatig het geval. keert niet terug bij de wedstrijdselectie die in seizoen 2016-2017 opnieuw de titel wil veroveren. Lestienne kende een seizoen vol extremen en verloor zijn moeder en vader kort achter elkaar. Daarna leek hij terug te keren op hoog niveau, maar kon bij PSV geen potten meer breken.
Afgelopen zondag zat Lestienne niet eens meer bij de wedstrijdselectie van PSV, in Zwolle. Ook in de afgelopen duels was dat al regelmatig het geval.
Behalve Lestienne, zal ook Bruna wellicht vertrekken.
De 25-jarige PSV-verdediger kende een sterk seizoen,
. Inter Miaan onderhandelt over een snelle hbñnnntransfer, tePosted in: algemeen