pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 20, 2015 5:06 pm Lees verder →

Let op bij aanbellen: nu weer overval op woning in Asten

Asten – De politie zoekt getuigen van een overval op een woning in Asten bij Meijel. Deze overval vond donderdagavond 17 december plaats.

Nadat rond 22.45 werd aangebeld bij een appartement aan de Deken van Pelthof in Asten opende de bewoner de deur. Hierop werd hij door twee mannen de woning in geduwd. Het slachtoffer is hierbij gevallen. De daders doorzochten de woning en zijn vervolgens gevlucht. Voor zover nu bekend zonder buit.
Let dus goed ofp als er aangebeld wordt en doe niet zonder meer de deur open.
Iets gezien of gehoord?
Heeft u iets gezien of gehoord in de late avond van donderdag 17 december op of in de omgeving van de Deken van Pelthof in Asten dat in relatie gebracht kan worden met deze overval, neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel over foto- of beeldmateriaal, deel deze dan via http://www.politie.nl/upload.

Verdachte situaties tijdens donkere dagen?
Nu het steeds langer donker wordt zijn inbrekers, straatrovers en overvallers extra actief. De kans dat deze criminelen worden opgepakt, neemt aanzienlijk toe als u verdachte zaken bij de politie meldt. Wist u dat 80 procent van de woninginbraken wordt opgelost door de oplettendheid van omwonenden? Ziet u situaties die u niet vertrouwt, bel dan 112. Het helpt enorm als mensen het kenteken, signalement en vluchtrichting doorgeven. De politie zal tijdens de donkere dagen – van oktober tot maart – plaatselijk meer surveilleren en preventieve acties houden. Preventietips over straatroof, woninginbraak, woningoverval en bedrijfsovervallen vindt u op politie.nl.Posted in: politie