pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 5, 2016 5:45 pm Lees verder →

Let op: misleidende pop-up over ‘WhatsApp verlopen’ i scam….(Adroid)

aarschuwing voor scam:

Roerdalen – Er verrijst sons een vervelende pop=up op het scherm. Wat is het geval? Gebruikers van mobiele telefoons en tablets die werken met het Android besturingssysteem hebben veel last van een misleidende pop-up over een WhatsApp update.

Let op dat je er niet intuint, want het zou zomaar veel geld kunnen kosten.

Op willekeurige mobiele websites krijgen veel Android gebruikers de melding dat hun WhatsApp deze week is verlopen. Wie even goed leest wat er staat ziet dat de tekst nogal rammelt. De pop-up is afkomstig van scammers, criminelen die uit online zwendel hun inkomsten halen.

Wat kun je ertegen doen?
Wanneer de melding eenmaal op het beeldscherm is verschenen, zal hij steeds vaker te zien zijn wanneer je websites bezoekt. Dit kun je voorkomen door al je tabbladen te sluiten en direct je browsergeschiedenis op je telefoon of tablet te wissen. Ook is het een optie om je toestel terug te zetten naar je fabrieksinstellingen. Vergeet niet om van te voren een back-up te maken.

Per ongeluk toch het abonnement afgesloten, of weet je het niet helemaal zeker? Via Payinfo, een initiatief van alle Nederlandse mobiele providers, is terug te vinden waar je diensten hebt afgesloten en hoe je deze weer kan verwijderen.Posted in: roerdalen