pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 23, 2012 8:34 pm Lees verder →

Lezing Puberbrein Binnenstebuiten op 30 januari in Melick

Melick – Het lijkt wel of jongeren steeds sneller volwassen worden. Jongeren schieten de lucht in, hebben seks, bijbaantjes en uitpuilende agenda’s en denken altijd alles beter te weten.

Maar is dat wel zo? Kunnen pubers hun eigen gedrag overzien? Huub Nelis en Yvonne Sark geven in hun boek ‘Puberbrein Binnenstebuiten’ (zie ook www.puberbrein.nl) een kijkje in de belevingswereld van tieners van 10 tot 25 jaar.

Ter ere van de opening van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Echt-Roermond-Roerdalen verzorgen de schrijvers ook lezinging. De eerste vindt plaats op maandag 30 januari om 20.00 uur in de Aaj Bieb, Markt 70 in Melick. U kunt zich voor de lezing aanmelden via het aanmeldformulier op www.onscjg.nl. Voorafgaand aan de lezing zal wethouder Teuwen het CJG in Roerdalen symbolisch openen.

Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u de lezing ook bijwonen op woensdag 1 februari in de Stoba, Bovenste Straat 34 in Echt of op donderdag 2 februari in De Velderie, Prins Bernhardstraat 1 in Roermond. Beide lezingen beginnen om 20.00 uur.Posted in: roerdalen, roermond