pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 17, 2010 6:51 pm Lees verder →

Lichtjesavond op begraafplaats Tussen de bergen in Roermond op 21 dec

Roermond – Op dinsdag 21 december organiseert DELA Uitvaartverzorging in samenwerking met begraafplaats Tussen de bergen een lichtjesavond. Een moment aan het einde van het jaar om eens extra stil te staan bij alle dierbaren die ons zijn ontvallen en hier begraven zijn.

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur wordt de begraafplaats sfeervol verlicht met honderden fakkels en kunnen nabestaanden brandende kaarsjes op de graven te plaatsen als een warme herinnering aan hun dierbaren.

DELA vindt het belangrijk om herinneringen levend te houden en nabestaanden te helpen de draad van het leven weer op te pakken. Paula Swinkels, districtmanager DELA district Midden- en Noord Limburg: “Aan het einde van het jaar denken mensen vaak meer aan hun overleden dierbare. De behoefte om weer even bij deze persoon te zijn, is deze periode dan ook extra groot. Wij hopen op deze manier troost te bieden in dit moeilijke jaargetijde.”

De begraafplaats is bereikbaar via de hoofdingang, Kitskensdal 50 en via de parkeerplaats van crematorium Tussen de bergen, Kitskensdal 60 te Roermond. Gedurende de openingstijd wordt er in de lounge van het crematorium aan de bezoekers koffie, thee en Glühwein aangeboden en ook aan de kinderen is gedacht.

Over DELA

Zo’n 200 vestigingen, 1.700 medewerkers en meer dan 3 miljoen verzekerden maken de coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 75 jaar tegen een eerlijke prijs met repatriëring, opvang, begrafenis, crematie, nazorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is onze ambitie dat onze leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Nabestaanden waarderen de dienstverlening met een negen. DELA heeft het Keurmerk Uitvaartzorg en het keurmerk Privacy Waarborg.Posted in: roermond