pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 1, 2014 12:35 pm Lees verder →

Roerdaljournaal.nl : Lichtstoet Beek carnavalszondag live op tv L1

Roerdalen/Beek – De Lichtstoet van Beek op carnavalszondag wordt dit jaar voor de tweede keer live om 19 uur uitgezonden op l1- televisie. Nieuw is dat er na afloop van de optocht artiesten optreden. Die optredens zijn ook op L1 te zien. Ook de lokale omroep zendt 1 optocht uit de Roerstreek live uit en wel die van zondagmiddag te Montfort
De regionale omroep L1 zet met vastelaovend vol in op verschillende optochten in Limburg. . L1-presentator Henk Hover en Lichtstoet-kenner Rob Strijbos verzorgen het commentaar.

Door de live-uitzending op L1 kan de hele provincie meegenieten van de grootste lichtstoet in Limburg. Bijzonder is ook dat er dit jaar rondom de stoet een fraai artiestenprogramma is georganiseerd. Bezoekers kunnen dus niet alleen naar de optocht kijken, maar ook gezellig op de Markt feest vieren.” Op het podium in Beek staan vanaf 18 uur voor en na de stoet o.a. Beppie Kraft, Dieter Koblenz, Angelina, dansschool Rick Schmitz en Sambaband Cachacha.
Het programma op de Markt in Beek:

In 1995 was de eerste “leechsjtoet”, een initiatief van een groep oud-prinsen. Dit jaar is dus de 20e editie. De meer dan dertig verlichte praalwagens en groepen trekken jaarlijks 20.000 tot 30.000 bezoekers.

Op vastelaoves-maandag om 22:00 uur wordt de Lichtstoet-uitzending op L1 integraal herhaald Ook de optochten van Heerlen, Maastricht, Sittard en Blerick zijn met vastelaovend te zien op L1 TV.Posted in: roerdalen