pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 26, 2016 3:05 pm Lees verder →

Lied Patrick Roger (Herkenbosch) uitgesloten van LVK

Roerdalen – Het bestuur van de Stichting LVK heeft het uit Herkenbosch “afkomstige” lied ‘Vastelaovend guf vleugels’ uitgedloten voor deelname aan de halve finales van het LImburgs Vasteloavexledjes Konkoer ed 2017 Volgens de Stichting LVK lijkt het nummer te veel op een liedje van ‘Drunken Lullabies’ van de groep Flogging Molly.
Het nummer ‘Vastelaovend guf vleugels’ heeft dezelfde opbouw en ook hetzelfde ritme als ‘Drunken Lullabies’. Ook akkoorden en de melodielijn in de versen zijn nagenoeg gelijk, evenals het refrein dat overduidelijk herkenbaar is.
De tekst van het lied ‘Vastelaovend guf vleugels’ is geschreven door Quirien van Haelen. Job van Hoof tekende voor de muziek en Patrick Roger is de vertolker van het lied, uitkomend voor de Herkenbosch (regio Midden-Limburg).
Nieuwe deelnemer
Betrokken artiest als ook de componist zijn inmiddels door het bestuur van de Stichting LVK op de hoogte gebracht van het besluit en heeft het lied ‘Veer Het bestuur van de Stichting LVK heeft het lied ‘Vastelaovend guf vleugels’ gediskwalificeerd voor de halve finales van het LVK. Volgens de Stichting LVK lijkt het nummer te veel op een liedje van ‘Drunken Lullabies’ van de groep Flogging Molly.
Het nummer ‘Vastelaovend guf vleugels’ dat dit jaar zou uitkomen in één van de halve finales van het LVK zou volgens de stichting dezelfde opbouw en hetzelfde ritme hebben als ‘Drunken Lullabies’. Het bestuur constateert dat het lied dezelfde opbouw en hetzelfde ritme kent en oa dezelfde akkoorden zijn gebruikt. Deï
De tekst van het lied ‘Vastelaovend guf vleugels’ is geschreven door Quirien van Haelen. Job van Hoof tekende voor de muziek en Patrick Roger is de vertolker van het lied, uitkomend voor de Herkenbosch (regio Midden-Limburg).

De artiest en de componist zijn door het bestuur van de Stichting LVK op de hoogte gebracht van het besluit en heeft het lied ‘Veer gaon lajke’, uitkomend voor de plaats Geleen toegevoegd aan de zestig halve finalisten. De tekst is van Herman Geenen, de muziek is van Huub Lemmens en wordt vertolkt door de groep Oetgelaote. Het lied zal in de tweede halve finale het podium betreden als nummer dertig.

De finale van het LVK is op vrijdag 10 februari in Heerlen. lajke’, uitkomend voor de plaats Geleen toegevoegd aan de zestig halve finalisten. De tekst is van Herman Geenen, de muziek is van Huub Lemmens en wordt vertolkt door de groep Oetgelaote. Het lied zal in de tweede halve finale het podium betreden als nummer dertig.

De finale van het LVK is op vrijdag 10 februari in Heerlen.Posted in: algemeen, roerdalen