pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 12, 2015 2:09 pm Lees verder →

Limburg de groentetuin van Nederland en Ruhrgebied

Roerdalen -.Limburgse Land en Tuinbouw loont en concrete acties van innovatieve Limburgse ondernemers zijn hiervoor het inspirerende bewijs. Dat was de heldere conclusie tijdens de inspiratiemiddag LLtL op 5 maart jl.. Een gevarieerd gezelschap van meer dan 120 ondernemers, bestuurders, adviseurs en betrokkenen beoordeelde de oogst van 1,5 jaar LLtL en keek vooruit.

“Met bijna iedere deelnemer die hier vanmiddag aanwezig is, zie ik een initiatief dat symbool staat voor een Limburgse Land en Tuinbouw die loont én een lust is voor haar omgeving” zo vertelde gedeputeerde Patrick van der Broeck. Nieuwe oplossingen in techniek en in dialoog met de omgeving helpen daarbij. En het zijn de ondernemers die het waar maken. Zij laten zien: het kan wel! Of sterker nog: het gebeurt al! Limburgse Land en tuinbouw loont!

Burgemeester Kees van Rooij onderstreepte dat als voorzitter van de tuinbouw versnellingsagenda. “De versnellingsagenda geeft richting, maar het zijn ondernemers die het verschil maken. Nieuwe verbindingen zijn daarbij de sleutel”. Zes grote tuinbouwondernemers: ZON fruit & vegetables, Staay Food Group, Fossa Eugenia, Frankort & Koning, Nedalpac en Kompany hebben die handschoen van de versnellingsagenda opgepakt. Samen lieten zij het publiek zien hoe ze door samenwerking Zuid-Oost Nederland tot de groentetuin van Nederland en het Ruhrgebied gaan maken.

In vier workshops gingen deelnemers met elkaar de diepte in. Iedereen kon zich verdiepen in: “de waarde van innovatie”, “kansen voor schone stallen”, “mogelijkheden voor nieuwe verdienmodellen” en “versnelling in de tuinbouw”. Ondernemers Jac Haenen van Paletti growers, varkenshouder Peter van Dijck en Pluimveehouder Jos Mans deelden in deze workshops hun ervaringen. En weer vormden juist deze ervaringen de grootste inspiratie. Jos Verstegen, een van de workshopleiders vatte het kernachtig samen: “De deelnemers waren het eens. Innovatie begint met de “i” van “ik”. Als ondernemer moet je zelf die stap zetten. Durf te vernieuwen, want Limburgse land- en tuinbouw loont!”Posted in: roerdalen