pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 23, 2014 5:52 pm Lees verder →

Limburg deze week van de partij op Handelsbeurs in China

Maastricht/Roerdalen – De Provincie Limburg is deze week onder de merknaam Brightlands present op de grootste internationale handelsbeurs van West-China in Chengdu, de hoofdstad van de vriendschapsprovincie Sichuan.

Limburg heeft op de driedaagse beurs (23 tot 26 oktober) een eigen loket binnen het Europese paviljoen op de zogeheten EU China Business & Technology Cooperation Fair. Ook de partners van Limburg binnen de zogeheten toptechnologische regio Eindhoven, Luik, Aken en Belgisch Limburg nemen deel aan dit paviljoen. De merknaam Brightlands wordt gebruikt om buitenlandse investeerders attent te maken op dé toptechnologische regio in Europa waar Limburg deel van uitmaakt.

Een delegatie van de Maastricht Health Campus onder leiding van Maastrichts burgemeester Onno Hoes gaat na de beurs van 27 oktober tot 1 november naar Chengdu om daar ondernemers en bedrijven op het gebied van life sciences te ontmoeten. Een en ander vloeit voort uit de formele vriendschapsrelatie tussen de Provincie Limburg met Sichuan, die in juni van dit jaar formeel is bezegeld tijdens een bezoek van Sichuans partijsecretaris Wang Dongming aan Limburg. Dit verdrag op overheidsniveau opent de deuren voor bedrijven in beide provincies. ,,We willen nu in het bevriende Sichuan investeerders interesseren voor Limburg,” zegt Limburgs gedeputeerde Twan Beurskens van Economische Zaken en Grondbedrijf.

In het vriendschapsverdrag is opgenomen dat met name gekeken wordt naar elkaars vindingen op het gebied van life sciences. De Limburgse delegatie neemt dan ook samen met het Limburgs life science concern DSM op 31 oktober deel aan een bijeenkomst over life science onder leiding van Bas van den Dungen, directeur-generaal Curatieve Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De jaarlijkse beurs in Chengdu bestaat sinds 2000. Duizenden bedrijven uit de hele wereld zijn er present. In 2010 kwam er 700.000 bezoekers op af.Posted in: roerdalen