pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 8, 2017 8:04 am Lees verder →

Limburg: nog oppassen en 1 dode in winter-verkeer

Roerdalen – Het is hier op de weg nog oppassen geblazen. Tal van ongelukken in heel het land en edn dode in het verkeer.
Het KNMI waarschuwt zondagochtend in de provincie Limburg op grote schaal voor gevaarlijke situaties op de wegen door gladheid. Voor de overige provincies is de waarschuwing zaterdag albijgesteld
In Limburg is de A76 nog steeds extreem glibberig en daardoor afgesloten tussen de grens met Duitsland en knooppunt Kunderberg, meldt de ANWB.
De gladheid heeft een automobilist uit het Gelderse Ochten het leven gekost. Hij was met zijn auto terechtgekomen in een sloot naast de A15 bij IJzendoorn. Waarschijnlijk is hij door de gladheid van de weg geraakt. Hoe lang hij daar heeft gelegen is niet bekend.

Het KNMI wijst erop dat het ook op andere plaatsen in het land lokaal nog glad kan zijn door sneeuw- en ijsresten. Ook opvriezing kan voor gladheid zorgen. Daarnaast waarschuwt het weerinstituut voor plotseling optreden van dichte mist in het oosten en zuiden van het land.Posted in: algemeen, roerdalen