pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 18, 2012 1:05 pm Lees verder →

Limburg start Jaar van de Fiets

Roerdalen – Provincie en ROVL roepen 2013 uit tot het ‘Jaar van de Fiets’
Samen in 2013 een punt van maken om het aantal fietsslachtoffers drastisch te gaan reduceren en in de jaren daarna activiteiten te ontwikkelen waardoor de mijlpaal van nul fietsslachtoffers in het vizier komt. Daartoe ondEertekende gedeputeerde Erik Koppe op zondag 16 september 2012, samen met vertegenwoordigers van overheden, organisaties en bedrijven een manifest in het VIP-paviljoen van het WK-wielrennen te Valkenburg. Dit manifest symboliseert het startpunt van een vruchtbare samenwerking.

Gedeputeerde Koppe: “Nul verkeersslachtoffers, dat is onze ambitie, dat is ons streven en om dat te bereiken zal iedereen (inwoners, organisaties, bedrijven, overheden, scholen etc.) in deze provincie zijn of haar bijdrage moeten leveren. Als we samen van de nul een punt maken (#mvd01. dit is de hashtag op Twitter), gaan we onze ambitie op den duur ook waarmaken. Wij zijn immers zelf verantwoordelijk voor de vele ongevallen op de weg, en dus kunnen alleen wij er met een gezamenlijke inspanning voor zorgen dat die ongevallen worden uitgebannen”.
 
Het ROVL gaat samen met alle actoren, dus ook de fietsers zelf, in Limburg in 2013 de focus leggen op de samenwerking rondom het thema de fiets. Vanuit die samenwerking willen we een aantal zaken onder de aandacht gaan brengen dan wel versneld aanpakken. Ook gaan we Limburg de fietsprovincie van het jaar laten worden. We gaan een veilig gebruik van de fiets promoten, dus niet ontmoedigen.
 
We willen in 2013 een start maken om het aantal fietsongevallen terug te dringen naar uiteindelijk nul. Alle samenwerkende partners maken van de nul een punt en dragen dit als ambassadeurs ook uit. Door die innigWe samenwerking en alle zichtbare activiteiten willen we alle weggebruikers bewust maken van de belangrijke en tevens kwetsbare positie van de fietser in ons verkeer. De fiets is bezig aan een opmars, is weer hip, de elektrofiets is gewild en fietsen naar werk of de winkel een duurzame trend.Posted in: roerdalen