pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 30, 2015 3:05 pm Lees verder →

LimburgLab 2015 Samen voor Limburg! Samen voor elkaar

image

Roerdalen/Sittard – LimburgLab 2015, de jaarlijkse ontmoetingsbijeenkomst voor Maatschappelijke Organisaties op 28 november in het Fortuna Sittard Stadion in Sittard is deze keer bestemd voor de achterbannen van de organisaties: alle Limburgse inwoners.

De deelnemende organisaties hebben in niet-alledaagse samenwerkingsverbanden Labs gevormd over thema’s waarmee zowel organisaties als individuele inwoners te maken hebben, bijvoorbeeld veiligheid, jongeren en zorg. De bezoekers hebben een keuze gemaakt uit negen verschillende Labs waarin wordt getoond wat Limburg te bieden heeft. Door deelname aan de Labs verwerven de bezoekers inspiratie en ideeën om lokale en regionale samenwerking te bevorderen. Samen doen, samen denken, samen iets bereiken.

Dit jaar zijn voor deelname ook organisaties uitgenodigd die niet onder het motto Samen sterk voor mensen in Limburg! subsidie ontvangen van de Provincie. Zo kunnen de Limburgse inwoners kennis maken met de vele Maatschappelijke Organisaties die in de provincie actief zijn. Op de infomarkt kan men terecht voor vragen over (financiële) ondersteuning bij het uitwerken en uitvoeren van concrete plannen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een lunch en optredens van jongeren uit de provincie: Lotte & Kenny (winnaars Kunstbende Limburg), verschillende groepen van Urban Dance Factory en DJ Timebeatz .Posted in: roerdalen