pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 15, 2017 4:15 pm Lees verder →

Limburgse ouders: de populaire babynamen

Roerdalen – Limburgse ouders, die voor het eerst papa en mama werden noemden hun kleintjes in 2016 het vaakst Finn bij een jongetje en Emma bij een meisje. Beide namen zijn voor het tweede jaar op rij het populairst in Limburg.
Dat heeft de Sociale Verzekeringsbank donderdag bekendgemaakt in haar jaarlijkse namenoverzicht. De instantie die onder meer de betaling van de kinderbijslag regelt, houdt al jaren de namen bij die ouders aan hun pasgeboren baby geven.
Emma
In Limburg is de meisjesnaam Emma nog altijd onverminderd populair. Net als in 2015 kregen de meeste pasgeboren meisjes deze naam. Landelijk werd Emma in 2016 alleen voorbijgestreefd door Anna.
Op plaats twee en drie in de Limburgse top tien staan Tess en Lynn. Deze namen zijn aan een opmars bezig. In 2015 stonden ze nog op plaats tien (Tess) en plaats vier (Lynn).
De top tien van Limburgse meisjesnamen in 2016 is:
1. Emma
2. Tess
3. Lynn
4. Mila
5. Saar
6. Zoë
7. Evi
8. Isa
9. Julia
10. Lotte
Finn
Ook de populairste jongensnaam is in Limburg niet veranderd: Finn. En dat is best opmerkelijk, want alleen in onze provincie duikt deze jongensnaam bovenaan in de lijst op. Landelijk staat Finn op plaats zes, en alleen in Zuid-Holland en Gelderland weet deze jongensnaam ook een top drie notering te scoren.
In Limburg wordt de top drie gecompleteerd met Noah en Daan. Deze namen zijn ook landelijk erg populair. De meeste pasgeboren jongens kregen de naam Daan mee, Noah scoort landelijk een tweede plaats.
De top tien van Limburgse jongensnamen in 2016 is:
1. Finn
2. Noah
3. Daan
4. Max
5. Milan
6. Bram
7. Liam
8. Jesse
9. Lucas
10. Sem
Max
Toeval of niet? Sinds het succes van Max Verstappen is ook de jongensnaam Max aan een opmars bezig. In 2015 viel de naam in Nederland nog buiten de top tien. Een jaar later is Max landelijk opgeschoven naar een achtste plaats. In Limburg staat Max zelfs op plaats vier.
Er bestaat een site waarop je kunt zien hoe populair alle namen zijn, zoals die van jezelf: kijk op de site van SVB.nlPosted in: algemeen, roerdalen