pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 20, 2017 11:54 am Lees verder →

Live op ov vanaf 17.15 uur: Om 18 uur vandaag inhuldiging Trump live op tv

Roerdalen – Om 18.00 uur (Nederlandse tijd) wordt de New Yorkse vastgoedmagnaat Donald J. Trump geïnaugureerd als de 45ste president van de Verenigde Staten (live op tv vanaf 17.15 uur NPO1) De inauguratie zal traditiegetrouw plaatsvinden voor het Capitool in Washington DC en gaat gepaard met een grote parade. Er worden honderdduizenden mensen verwacht. De inauguratie is de afgelopen dagen uitvoerig geoefend, met in het bijzonder de strenge veiligheidsmaatregelen. Op de vooravond van de plechtigheid demonstreerden duizenden mensen in New York tegen het aankomende presidentschap van Trump.
De inauguratie is live te volgen bij de NOS op NPO 1, via NOS.nl, de NOS-app, NPO Radio 1 en digitaal themakanaal NPO Nieuws.

Correspondenten Wouter Zwart en Arjen van der Horst zijn bij de plechtigheid in het Capitool in Washington D.C. Winfried Baijens presenteert de tv-uitzending vanuit Hilversum.

We zien de aankomst van Donald Trump bij het Capitool. Daarna volgen we het afleggen van de eed, Trumps speech en het volkslied. Trump zal rond 18.00 uur de eed afleggen. Op de National Mall spreken onze verslaggevers met toeschouwers die de inauguratie meebeleven.

‘NOS Journaal: Inauguratie Donald Trump’, vrijdag 20 januari tussen 17.15 en 18.45 uur op NPO 1.Posted in: algemeen, roerdalen