pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 29, 2016 1:48 pm Lees verder →

Lottumse Rozenkoningin Rianne Thijssen on tour…

Roerdalen/Lottum -Op 1 mei van dit jaar is Rianne Thijssen uitgeroepen tot de Rozenkoningin van 2016. Zij toert in aanloop naar het Rozenfestival – medio augustus in Lottum – momenteel met haar Rosalotjes door de regio. De komende tijd zal ze er nog drie dagen op uit trekken.

Fietsvierdaagse Venray
Van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 juli vindt in Venray de 32e editie van de Fietsvierdaagse plaats. Duizenden Nederlanders, Duitsers en Belgen doen Limburg, Brabant en Noordrijn-Westfalen aan. Voor de derde keer krijgt het evenement een Koninklijk tintje. Waren Joya Hanegraaf in 2012 en Suzanne Verhaegh-Seuren in 2014 nog aanwezig bij de start, op 29 juli zal de huidige Rozenkoningin bij de finish medailles en rozen uitreiken aan de deelnemers.

Venlo en Horst
Op zondag 31 juli zal de Rozenkoningin op bezoek gaan in Venlo en Horst. In beide plaatsen zal ze door het centrum wandelen waar ze prachtige Avalanche+ rozen uitdeelt aan het winkelend publiek. In Venlo brengt ze tevens een bezoek aan het Van der Valk Hotel waar tijdens het Rozenfestival vele bezoekers van het festival verblijven.

Sfeermarkt Arcen
Aan de Rozenroute die door Lottum en omstreken glooit, ligt sinds enige tijd het veerpontje voor voetgangers en fietsers. Aan de overkant van de Maas meert dit bootje aan langs de oever van Arcen. Daar is deze en volgende maand zes woensdagen lang een Sfeermarkt. Op woensdagavond 3 augustus wagen de Rozenkoningin en haar Rosalotjes de oversteek en brengen ze een bezoek aan de Sfeermarkt.

Rozenfestival
Natuurlijk is er tijdens het Rozenfestival zelf ook alle gelegenheid om de Rozenkoningin te begroeten en te bewonderen. Zo zal zij zich op Koninklijke wijze over het festivalterrein bewegen, op het Kinderpodium verhalen voorlezen en op de Markt spetterende shows weggeven. Maar iedereen die voor het festival al een glimp wil opvangen van de Rozenkoningin – en misschien zelfs een handje wil geven of een praatje wil maken – heeft eind juli en begin augustus dus kansen genoegPosted in: algemeen, roerdalen