pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 5, 2016 1:04 pm Lees verder →

Luuk Iking: Roddel bij Boulevard gaat of is eruit…

Roerdalen – Hij voelf zich al thuis en is op weg een goede presentator te worden.Luuk Ikink heeft zijn eerste week bij het programma RTL Boulevard achter de rug. Terugkijkend naar de afgelopen dagen concludeert de voormalig RTL Late Night-sidekick dat het vernieuwde programma “uitgeroddeld” is.
“Ik denk dat dat roddelaspect, voor zover dat er nog in zat, er nu echt niet meer is”, vertelt de 33-jarige presentator in gesprek met het AD.

Ikink benadrukt dat RTL Boulevard een entertainment- en mediaprogramma is. “En ja, we melden ook wel eens een baby van een bekende Nederlander maar Ik denk niet dat heel veel mensen zitten te wachten op iemand die is uitgegleden in de supermarkt.”

Het programma heeft sinds het vertrek van Albert Verlinde een metamorfose gekregen. Onder andere Bridget Maasland, Frank Dane en Ruben Nicolai hebben een rol gekregen in en buiten de studio
; ook wordt het programma gemaakt vanuit Amsterdam in plaats van vanuit Hilversum. De studio is verhuisd naar het Leidseplein, met uitzicht op het plein zelf.Posted in: algemeen, roerdalen