By mei 6, 2012 7:51 am Lees verder →

Maandag 21 mei start reconstructie N572 Echt-Koningsbosch

Maria Hoop -m Op 21 mei start de uitvoering van de reconstructie N572 Echt-Susteren. De reconstructie vindt plaats vanaf het asielzoekerscentrum tot en met de Annendaalderweg.

Ter hoogte van de Annendaalderweg wordt een rotonde aangelegd, daarnaast wordt de asfaltverharding van de provinciale weg N572 vanaf de Annendaalderweg tot aan de bebouwde kom Koningsbosch vervangen. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zal de weg voor langere tijd moeten worden afgesloten.

De aannemer start maandag 21 mei 2012 met de aanleg van een stuk riolering en de bypass ter hoogte van de Annendaalderweg. Naar verwachting zijn er tot de zomervakantie geen afsluitingen en kan verkeer tussen Echt – Mariahoop – Koningsbosch min of meer ongestoord blijven rijden.

a
Tekeningen, omleidingsroutes en de planning zijn terug te vinden op www.limburg.nl/infraprojecten. Verder wordt voor de informatie-voorziening in dit project voor de eerste keer gebruik gemaakt van social media. Op de facebookpagina ‘Reconstructie provinciale weg N572 Echt-Koningsbosch’ plaatst de prfovincie ed de laatste informatie, foto’s en filmpjes van de uitvoering.Posted in: Geen categorie