pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 23, 2015 1:07 pm Lees verder →

Maandag ook Dag van het Kasteel in Montfort: voor het hele gezin

1112 kasteel
Montfort – Het thema van de Dag van het Kasteel is dit jaar “Kastelen en Buitenplaatsen” en deze dag is ook pinkstermaandag van 11-17 uur in Montfort bij het kasteel De Grauwert (foto).
In de middeleeuwen ontstonden kastelen als plekken waar veilig gewoond kon worden. Ook functioneerden ze bij uitstek als plaatsen waar recht werd gesproken, feesten gehouden en hoge gasten ontvangen. Toen ze hun verdedigende functie verloren, werden de imposante kastelen verbouwd tot aangename buitenhuizen, omgeven door mooie parken en tuinen. Daar kon aangenaam gewandeld worden, gejaagd en feestgevierd. De woningen verloren hun kasteelachtige uiterlijk. In de negentiende eeuw worden er echter weer huizen gebouwd die eruit zien als kastelen, compleet met torens en kantelen. Deze kasteelachtige buitenhuizen waren echter van alle gemakken voorzien. Kom op 25 mei naar de Dag van het Kasteel en ontdek de kastelen, luxe buitenhuizen en kasteelachtige woningen.

Leuke dag vol activiteiten voor het hele gezin: Roofvogels, Boogschieten, Levende Geschiedenis, Oud Poppenspelen en nog veel meer.
Openingstijden
Ma 25 mei 2015 11:00 – 17:00 uur
EntreePrijzen: volwassenen € 2,50 – kinderen t/m 13 jaar € 1,50Posted in: roerdalen