pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 28, 2015 9:54 pm Lees verder →

Maastricht & regio drie dagen onder de aandacht in België

Roerdalen/Maastricht – Deze week (28 tot en met 30 april) brengen 12 Maastrichtse partners op het gebied van vergaderingen en events een bezoek aan 14 meeting planners door heel België. Doel van de bezoeken is het geven van een update over de laatste ontwikkelingen ten aanzien van het organiseren van diverse soorten zakelijke bijeenkomsten in Maastricht & regio.
Zulke bedrijfsbezoeken worden vanuit Maastricht & regio al sinds jaar en dag georganiseerd en vanwege het succes is ook dit jaar besloten gedurende drie weken bezoeken te brengen aan meeting planners uit binnen- en buitenland (later dit jaar staan Duitsland en Nederland nog op de agenda).
Het geheim achter het succes van deze bezoeken schuilt in het feit dat ze voor alle aanwezigen zeer efficiënt en effectief zijn. Doordat één afvaardiging uit Maastricht & regio de meeting planners bezoekt, krijgen deze planners door middel van één afspraak een brede en complete update.

Ze krijgen een duidelijk beeld van de diverse congres-, vergader-, en incentivemogelijkheden in Maastricht & regio en men ziet daardoor beter hoe deze regio kan bijdragen aan succesvolle bijeenkomsten. Men krijgt veel informatie in relatief korte tijd. De gehele Maastricht delegatie gaat uniform en representatief gekleed in een zwarte blouse met de tekst Maastricht: a star among cities. Die tekst liegt er niet om. Het is dan ook het ultieme doel om deze boodschap krachtig en vol overtuiging na de bezoeken door te laten klinken.Posted in: roerdalen