pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 18, 2011 7:41 am Lees verder →

Maastrichts café uitgeroepen tot Beste van Nederland

Roerdalen/Maastricht – Sjinkerij De Bobbel in Maastricht heeft de titel Café van het jaar in de wacht gesleept. Zij volgt daarmee café De Groene Weide uit het Terschellingse Hoorn op. Misset Horeca presenteert voor de zeventiende keer een Café van het Jaar. De nummer vijf is Cafe de Stee in Leeuwarden. De vierde plek ging naar In de Wildeman in Amsterdam. De derde positie werd ingenomen door De Bonte Koe in Purmerend en de welverdiende tweede plek ging naar Anvers Tilburg.

De beste website heeft eetcafé De Tijd in Oisterwijk en de titel voor het beste en schoonste toilet ging naar het Haagse café Momfer de Mol.

‘Gastvrijheid van on-Nederlands hoog niveau’, zegt het juryrapport. Vijf jaar geleden nam Taco van der Bijl het roer over in De Bóbbel. Het goede van de zaak liet hij zoals het was. Wat verbetering behoefde, pakte hij aan. Het resultaat is een café waar alles tot in de puntjes is verzorgd. De productbehandeling is top en de gastvrijheid is ongeëvenaard, volgens de jury. ‘Wanneer je ook komt, je hebt altijd het gevoel dat ze op jou staan te wachten’, zegt een jurylid.

Sinds 2003 is deze benoeming gekoppeld aan de presentatie van een top 100 zodat iedereen kan zien welke cafés in Nederland goed zijn. Vanaf morgen is de complete top 100 lijst online bij Misset Horeca.

Bron: Misset HorecaPosted in: roerdalen