porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 23, 2016 10:30 am Lees verder →

Maastrichtse zus en broer na aanslag Bussel nog vermist

Roerdalen/Maastricht – wat eendrama De Maastrichtse familie Pinczowski zit in onzekerheid over het lot van hun kinderen na de aanslagen in Brussel.
Zoon Alexander en dochter Sascha vertrokken dinsdagochtend naar het vliegveld in Zaventem om te vliegen naar Amerika. Om 7:59 uur belden de kinderen nog met het thuisfront om te melden dat ze goed waren aangekomen op het vliegveld. Tijdens dat telefoontje hoorde de familie een ontploffing en glasgerinkel. Vervolgens werd de verbinding verbroken.
Onbereikbaar
Sinsdien zijn de kinderen onbereikbaar voor de familie. De moeder van het gezin zoekt nu via Facebook contact met mensen die nog iets van haar kinderen hebben vernomen. De familie is dinsdagmiddag naar Brussel gereisd, om de zoektocht daar voort te zetten. Volgens de vader zijn de autoriteiten volop bezig met het onderzoek, zo zegt hij tegen L1.

De twintigers Alexander en Sascha wonen in de Verenigde Staten en waren op weg naar New York. Hun vader is een geboren en getogen Maastrichtenaar, die enige tijd als directeur werkte bij Chateau Sint Gerlach. Op dit moment is Pinczowski als docent verbonden aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Mensen die meer informatie hebben over de kinderen kunnen zich wenden tot de politie.Posted in: algemeen, politie, roerdalen