porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 25, 2016 10:30 am Lees verder →

Man aangehouden voor ernstig geweldsincident

Helmond/Kerkrade – Op zondagavond 21 februari jl. trof de politie na een melding van een familielid een zwaar gewonde man aan in een woning in de Jan Stevensstraat in Helmond. Een intensief politieonderzoek leidde uiteindelijk naar het vermoeden van een geweldsmisdrijf, waarvoor donderdagochtend een 26-jarige verdachte uit Oirschot werd aangehouden.

Die zondagavond reageerde de politie samen met de ambulancedienst op de melding dat familie de 22-jarige man met ernstig hoofdletsel had aangetroffen in zijn woning. Hij werd in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis vervoerd en voor zijn leven werd gevreesd. De afdeling forensische opsporing van de politie deed in samenwerking met medewerkers van het NFI sporenonderzoek in de woning. De recherche in Helmond startte tegelijkertijd een onderzoek waarin zoveel mogelijk getuigen en mensen in de leefomgeving van het slachtoffer werden gehoord.

Op de vlucht
De combinatie van de vele verklaringen en de uitkomsten van het sporenonderzoek leidden uiteindelijk naar de verdenking van de vandaag aangehouden verdachte. Alhoewel zijn identiteit al enige tijd bekend was kon hij pas vandaag worden getraceerd; hij was duidelijk op de vlucht. Hij werd op een verblijfadres in Kerkrade opgepakt. Inmiddels zit de man in een Eindhovense politiecel. Hij wordt verdacht van poging doodslag cq diefstal met geweld.

Onderzoek gaat door
Het onderzoek naar de exacte omstandigheden waaronder de Helmonder in februari zwaar gewond raakte, gaat ook na deze aanhouding onverminderd voort. De aangehouden verdachte zal de komende dagen uitgebreid over zijn vermoedelijke rol worden gehoord. Het slachtoffer ligt nog altijd in het ziekenhuis. Hij is inmiddels buiten levensgevaar maar zijn toestand is nog altijd zorgwekkendPosted in: algemeen, politie