By april 8, 2014 3:07 pm Lees verder →

Man met 250 bolletjes aangehouden in Roermond

Roermond – Een man is afgelopen donderdag aangehouden wegens bezit van een grote hoeveelheid verdovende middelen en geld.

Donderdagochtend vond een overval op een supermarkt aan de Nassaustraat, waarna op de Lindelaan de auto waarmee de verdachten waren gevlucht werd aangetroffen. Naar aanleiding van dit incident werd er naar ruim 23.000 deelnemers een Burgernet verzonden met signalement en de oproep om mee uit te kijken naar de overvallers. Een alerte burger zag een verdachte persoon lopen in de omgeving van de Lindelaan en waarschuwde direct de politie. Deze kon de verdachte na een korte achtervolging bij de sporthal aan de Achilleslaan arresteren.

De 24-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats bleek bijna 250 bolletjes met verdovende middelen en enkele duizenden euro’s bij zich te dragen. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen en de man is overgebracht naar het politiebureau. Uit nader onderzoek bleek dat de verdachte ook nog een schadevergoeding van ruim duizend euro en een celstraf van 307 dagen moest voldoen. De aangehouden persoon bleek overigens niets met de eerdere overval op supermarkt te maken te hebben.Posted in: politie, roermond