pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 7, 2012 8:38 pm Lees verder →

Man van 39 hondsbrutaal mishandeld: getuigen gezocht

Blerick – De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over een brutale mishandeling op de Diependijkstraat van een 39-jarige man uit Venlo. Het slachtoffer is donderdagavond omstreeks 20.30 uur door meerdere negroïde personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer ging verhaal halen bij de groep van ongeveer vijftien personen, nadat zijn zoontje was geschopt en geslagen door een van hen.

Vervolgens werd hij na een gesprek met een van de mannen, door deze persoon geslagen. Twee andere pakten hem vast, waarna hij door drie andere negroïde mannen uit de groep enkele malen werd geslagen. Het slachtoffer kreeg toen hij op de grond lag nog enkele trappen, van verschillende mannen. Na de mishandeling vertrok de groep bestaande uit verschillende mannen met enkele kinderen. Het 39-jarige slachtoffer heeft zich op de eerste hulp laten behandelen aan zijn verwondingen.

Signalement
De politie is op zoek naar getuigen die informatie hebben over deze mishandeling die donderdagavond omstreeks 20.30 uur plaatsvond bij het speeltuintje op de Diependijkstraat. Het signalement van de verdachten luid als volgt:

De man waarmee het slachtoffer sprak en hem vervolgens de eerste klap gaf is circa 1.80 meter, leeftijd 25 / 30 jaar, had een sportief figuur en korte zwart haren. In zijn gezicht had hij een ringbaardje, doorlopend geschoren bakkebaarden. Hij droeg een wit t-shirt en een blauwe spijkerbroek. Verder sprak hij Nederlands.

De twee andere mannen die eveneens hebben geslagen worden als volgt omschreven:
Een negroïde man in de leeftijd van circa 30 jaar, had een buikje, lengte 1.65 – 1.70 meter en was kaal. Deze persoon droeg donkere kleding, verdere gegevens niet bekend. Daarnaast was er nog een negroïde man, in de leeftijd van circa 20 jaar, lengte 1.65 – 1.70 meter, met een smal postuur. Hij droeg een zwart t-shirt. Van de overige verdachten is geen informatie bekend.

Kent u een van de personen of hebt u informatie over deze zaak, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44. Of geheel anoniem via Meld Misdaad Anoniem via telefoon 0800 – 7000.

2012087488Posted in: politie