pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 4, 2016 8:59 am Lees verder →

Manchester United rekent nog op Pogba van 120 miljoen

Roerdalen : – Er gaat geen dag voorbij zonder dat Paul Pogba een hoofdrol vertolkt in de Engelse en Italiaanse sportkranten. De middenvelder is voor een megabedrag op weg van Juventus naar Manchester United, maar de verhalen doen nu al geruime tijd de ronde. Manchester United-manager José Mourinho houdt zich op de vlakte over een mogelijke transfer. Er wordt gezegd dat 120 miljoen het transferbedrag is: een record.

De oefenmeester geeft ruiterlijk toe dat Manchester United nog in actie komt op de transfermarkt, maar namen noemt hij niet. “We gaan nog een speler vastleggen, dat is zeker”, tekent de Daily Mail op uit de mond van de oefenmeester. “Ik praat niet over Pogba, want hij is speler van Juventus en ik houd er ook niet van als andere trainers over mijn spelers praten.”

“Ik heb het dus ook niet over hun spelers, maar de realiteit is dat we nog een speler gaan vastleggen. Zoals jullie weten sluit de markt op 31 augustus, dus we hebben nog genoeg tijd. Ik hoop dat het lukt voor de start van de Premier League”, klinkt bet.

Bron: oa www.voetbalzone.nlPosted in: algemeen, roerdalen