pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 28, 2014 4:27 pm Lees verder →

Mannen uit Roermond en Haelen opgepakt wegens heling landbouwvoertuigen enz

imburg – De politie is dinsdagochtend 28 januari gestart met doorzoekingen op een drietal adressen in het kader van een groot internationaal onderzoek naar de diefstal en heling van landbouwvoertuigen in Zuid-Nederland. Drie personen zijn hierbij aangehouden.

Rond 07.00 uur vanochtend begon de politie met doorzoekingen in een tweetal woningen aan de Gebroekstraat en de Eglantierhof in Roermond en in een woning aan de Bosrand in Haelen. Hierbij zijn twee mannen van 28 en 43 jaar uit Roermond en een 44-jarige man uit Haelen aangehouden. Zij zijn verdacht van een vijftigtal zaken met betrekking tot de diefstal en heling van landbouwvoertuigen en gereedschappen, zoals lasapparatuur en groefmachines. In het afgelopen jaar kreeg de politie meerdere aangiftes en meldingen van diefstallen van landbouwvoertuigen en gereedschappen in Brabant en Limburg. Door maandenlang intensief onderzoek van de recherche samen met de politie uit België en Oostenrijk, is de politie de bende op het spoor gekomen.

Onderzoek
Er wordt in en rondom de betreffende woningen door de politie met ondersteuning van onder andere speurhonden onderzoek verricht naar bewijslast en eventuele gestolen gereedschappen en voertuigen. Mochten deze worden aangetroffen, dan worden ze in beslag genomen. Daarnaast zullen militairen van het Ministerie van Defensie in samenwerking met politiemedewerkers zoeken naar eventuele verborgen ruimtes. Mogelijk dat ook hier nog bewijslast is verborgen. De verwachting is dat deze actie een groot deel van de dag in beslag zal nemen.

Netwerk
In april van het afgelopen jaar startte de politie een rechercheonderzoek naar de diefstal van landbouwvoertuigen en goederen in Zuid-Nederland. Hieruit kwam naar voren dat voertuigen en goederen in Nederland werden gestolen en vervolgens via België naar Oostenrijk werden getransporteerd. In Oostenrijk werden 24 voertuigen aangetroffen. De maandenlange internationale samenwerking tussen politie uit Nederland, België en Oostenrijk heeft uiteindelijk geresulteerd in het oprollen een netwerk in gestolen landbouwvoertuigen vandaag.

(2013034052)Posted in: politie, roermond