pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 4, 2016 8:49 am Lees verder →

Marine neemt deel aan NK zonneboot-race

Roerdalen/Den Haag –
Het solarteam van de Koninklijke Marine Technische Opleidingen (KMTO) neemt dit jaar deel aan het Eneco Zonnebootrace NK 2016. Het team bestaat uit zes matrozen van de technische dienst van de marine. 6 en 7 mei strijden zij in Akkrum voor een plaats binnen de V20 standaardklasse.

De matrozen van het KMTO solarteam volgen de Mechatronica MBO 3 opleiding die het ROC Kop van Noord-Holland in samenwerking met de marine verzorgt. Tijdens deze opleiding worden matrozen klaargestoomd voor een functie binnen de technische dienst aan boord van een marineschip. Na afronding volgt bevordering tot korporaal. De afgelopen maanden hebben de matrozen hun zonneboot ‘Ra’ verder ontwikkeld. Het zonnebootproject eindigt met de zonnebootrace, waarin de leerlingen hun krachten meten met concurrenten die in dezelfde klasse deelnemen.

De marine is altijd op zoek naar jongeren met interesse in techniek. Het solarbootproject is een van de uitdagende projecten waarvoor binnen de technische opleidingen van de marine gekozen kan worden. Theorie en praktijk zijn binnen de opleidingen nauw aan elkaar verbonden. Werken bij de technische dienst van de Koninklijke Marine betekent verdieping in veel verschillende technieken.Posted in: algemeen, roerdalen