pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 20, 2016 5:55 pm Lees verder →

Mart Smeets nam officieel afscheid maar is niet van scherm af…

Roerdale. – Durf ik definitief afscheid te nemen van de wielersport. Ja, ik durf. Een typische Mart Smeets-vraag: een door hem zelf beantwoorde retorische vraag. Die constructie hanteerde hij vele jaren in zijn interviews om soms een antwoordbruggetjes in te bouwen naar een nieuw onderwerp of omdst zo ook de geinterviewde meer tijd kreeg kreeg na te denken. Slim.
Smeets is zondagmiddag voor de laatste keer achter een radiomicrofoon gaan zitten om een wielerkoers – verslaan. De presentator kreeg voor het afscheid geraniums van zijn collega’s.
“Vanochtend dacht ik: ok, het is de laatste”, zei Smeets op de radio. “En dan moet ik gewoon doen, maar als je ziet welke plant mij hier omringt. Dit is zoiets moois om eindelijk achter de geraniums te mogen plaatsnemen.”
De Amstel Gold Race is niet de laatste sportwedstrijd die de 69-jarige journalist voor de NOS verslaat. Hij neemt in de zomer afscheid met de Olympische Spelen in Brazilië.
Smeets werkt al 42 jaar voor de NOS. Hij ging vier jaar geleden met pensioen, maar is blijven freelancenPosted in: algemeen