pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 28, 2017 11:22 pm Lees verder →

Martens baalt enorm: verlies mogelijk duur voor Oranjevrouwen

Roerdalen -De Nederlandse voetbalvrouwen hebben in groep 3 van de WK-kwalificatie de eerste averij opgelopen. Het derde pouleduel met Ierland bleef in Nijmegen dus zonder doelpunten: 0-0. De Europese kampioenen waren in de uitverkochte Goffert veel sterker, maar verzuimden uit legio kansen tot scoren te komen.

Oranje won vorige maand van Noorwegen (1-0) en afgelopen vrijdag van Slowakije in Senec (0-5). Nederland bleef op kop, met zeven punten, evenveel als Ierland dat een iets minder doelsaldo heeft. Noorwegen volgt met zes punten. Alleen de groepswinnaar plaatst zich direct voor het WK van 2019 in Frankrijk.

Nederland deed zichzelf tegen het stug verdedigende Ierland tekort. Het technisch veel betere Oranje was op de Ierse helft niet creatief en slagvaardig genoeg. Te vaak probeerde de thuisploeg het met een onzuiver schot van afstand daar waar een steekpass of voorzet ook mogelijk was.
Heftige geëmotioneerd kookt Lieke Martens van woede na afloop van het gelijkspel van de Oranje Leeuwinnen tegen Ierland. Het Oranje elftal wist niet tot scoren te komen en werd ook een penalty onthouden. De scheidsrechter zag een overduidelijke handsbal tot verbijstering van de Nederlandse speelsters niet.

Na het niet geven van de strafschop in de 88e minuut ontstond zelfs een opstootje rond de arbiter. Bondscoach Wiegman riep een welgemeend “schandalig”. Martens was ziedend, want de scheidsrechter zou haar verteld hebben: “Herinner jij je dat moment op het EK nog?” Martens: “Ik had geen idee wat ze bedoelde, maar ik ben meteen weggelopen.”

Nederland kreeg op het EK een bepaald niet volledig terechte penalty in de wedstrijd tegen de Deense dames, na een Hollandse schwalbe.

“Iedereen in het stadion zag dat het een penalty was”, sprak aanvalster Lieke Martens verontwaardigd. “Dit is zwaar balen. Het is doodzonde dat we zo’n fantastisch jaar op deze manier moeten afsluiten.”Posted in: roerdalen, Show en Zo...