porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 29, 2016 11:23 am Lees verder →

Max Verstappen heeft echt zin komende 2 weekends in Grand Prix Oostenrijk en Engeland

Roerdalen – Hij heeft er echt zin in; temeer hij in de formule 3 nog aan Engeland goede herinneringen bewaard. Max Verstappen ziet verlangend uit naar de volgende twee Grands Prix achter elkaar de komende 2 weekend.. De Nederlander doet met Red Bull komend weekend eerst Oostenrijk aan en mag een week later weer racen op zijn geliefde Silverstone.
Voor het Oostenrijkse team voelt de Red Bull Ring een beetje als thuiskomen, zegt de 18-jarige coureur dinsdag voor de camera van Red Bull Media. “Maar ook voor mijzelf, want er komen heel wat Nederlanders op af.”
“Het is ook gewoon een fijn circuit om op te rijden. Het is een uitdagende baan, ook al zijn er niet veel bochten. Het wordt natuurlijk wel lastig voor ons met de lange rechte stukken, maar we gaan er het beste van maken. Ik kijk er dus zeker weer naar uit.”
Verstappen verheugt zich echter nog meer op de Grand Prix van Groot-Brittannië. “Die is heel bijzonder, want daar zijn heel erg veel fans. En het circuit is ook speciaal, want het is net als Spa-Francorchamps heel traditioneel.”
“Er wordt veel van je verlangd met de snelle bochten en het wordt met elke ronde mooier. Ik heb er dus absoluut zin in, want voor een coureur is het een van de beste banen ter wereld.”
“Mijn mooiste herinnering aan Silverstone was in de Formule 3. Ik eindigde daar voor het eerst op het podium. De weersomstandigheden zijn er wel altijd listig; het kan er winderig zijn, regenen en ook weer snel opdrogen, maar dat maakt het ook een spannende race.”Posted in: algemeen, roerdalen