pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 30, 2011 8:28 am Lees verder →

Mecc Maastricht: Design onder de hamer tijdens Woon Mooi 2011

Roerdalen/Maastricht – MECC Maastricht, organisator van de woonbeurs Woon Mooi en D-Day Design, hét podium voor design, hebben de handen ineengeslagen. Van 19 tot en met 23 oktober 2011 is Woon Mooi de tijdelijke thuisbasis voor de derde editie van D-Day Design.
D-Day Design is een initiatief van ontwerpster Hester Coolen en kan terugkijken op drie succesvolle edities in Maastricht en Heerlen. D-Day is een mix van een tentoonstelling, beurs en veiling. Een plek waar binnen- en buitenlandse ontwerpers hun producten kunnen tonen en waar bezoekers de laatste trends en nieuwste ontwerpen kunnen zien en kopen. De producten zijn uniek of in gelimiteerde oplage en vooral betaalbaar.

Tijdens de exclusieve avondopening op woensdag 19 oktober en tijdens de afsluiting van Woon Mooi op zondag 23 oktober zullen er veilingen plaatsvinden. Ontwerpers bepalen zelf welke objecten onder de hamer gaan.
“Woon Mooi is een van de grootste woonbeurzen van Zuid Nederland en biedt daarmee een unieke mogelijkheid voor deelnemende ontwerpers om hun producten te tonen”, vertelt Hester Coolen enthousiast. “Tegelijkertijd is D-Day Design een bijzondere aanvulling op Woon Mooi. Onze bezoekers maken op een laagdrempelige manier kennis met design in de breedste zin van het woord en men zal ongetwijfeld inspirerende ideeën opdoen”, vult Erik Panis, product manager Woon Mooi , aan.
Woon Mooi vindt plaats van 19 t/m 23 oktober 2011 in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie op www.woon-mooi.nl. Meer informatie over D-Day Design is te vinden op www.d-daydesignveiling.nl.Posted in: roerdalen