pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 23, 2014 8:46 am Lees verder →

Meer dan duizend voertuigen gecontroleerd in Someren en Deurne

Someren/Deurne – Bij een algemene controle in Someren en Deurne zijn donderdagavond 20 februari 526 bestuurders onderworpen aan een blaastest. Ook werden 870 kentekens elektronisch gescand. Er werden verschillende bestuurders aangehouden en meerdere bekeuringen uitgedeeld.

Op twee locaties werd de controle uitgevoerd, de Witvrouwenwbergweg te Someren tussen 18.30 uur en 21.45 uur en de Helmondsingel in Deurne tussen 22.30 uur en 02.00 uur.

High Impact Crimes
Het betrof niet alleen een verkeerscontrole maar ook een controle gericht op het terugdringen van het grote aantal specifieke misdrijven die een groot schokeffect teweeg brengen bij slachtoffer, de zogenaamde High Impact Crimes. Dat zijn onder andere woninginbraken, straatroven en overvallen. Er werd samengewerkt tussen verschillende afdelingen van de politie en de belastingdienst. Ook zijn ANPR-voertuigen (Automatic Number Plate Recognition) ingezet. In een fractie van een seconden registreert dit systeem een kenteken en geeft aan of er iets met de auto of de bestuurder aan de hand is.
Tegelijkertijd was het voor de politie een mogelijkheid om duidelijk zichtbaar aanwezig te zijn en daarmee mogelijke woninginbrekers, straatrovers en overvallers af te schrikken. Het tijdstip van de controle was dan ook niet willekeurig, uit analyse blijkt dat dit het tijdstip is waarop de meeste inbrekers hun slag slaan. Ook werd tijdens de controle informatie verzameld die de politie in de toekomst kan helpen bij het voorkomen en oplossen van woninginbraken.

Dertien ‘hits’
De ANPR-voertuigen gaven 13 keer aan dat er iets met een kenteken aan de hand kon zijn. Bij een nadere controle bleek het uiteindelijk om twee maal een belastingschuld te gaan. Eén voertuig is in beslag genomen.

Teveel op
In totaal werden in Someren en Deurne 526 bestuurders onderworpen aan een
blaastest. Van de gecontroleerde bestuurders in Someren werd één beginnende bestuurder betrapt met teveel alcohol op achter het stuur. In Deurne waren dit drie personen, waaronder één beginnend bestuurder.
Het hoogst gemeten alcoholpromillage was ruim 0,8 promille. Het laagste alcoholpromillage betrof iets meer dan 0,5 promille.

Bekeuringen
In totaal is in 46 gevallen een processen-verbaal opgemaakt voor de volgende feiten:
31 x niet tonen van een rijbewijs
1 x rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs
2 x rijden zonder verzekering
8 x snelheidovertreding
2 x negeren inhaalverbod
1 x losbreekreminrichting
1 x invordering rijbewijs voor een snelheidsovertreding van 55 km/u

Boetes
Twee personen zijn tegen de lamp gelopen omdat ze nog een boete hadden openstaan. In totaal werd er een bedrag van 1469.50 euro geïnd aan openstaande boetes.

Drugs
Ook is er voor ongeveer 6 gram aan verdovende middelen inbeslaggenomen bij diverse personen.Posted in: politie