pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 13, 2016 5:25 pm Lees verder →

Meer mensen betrokken bij auto-branden Maastricht

Roerdalen – De politie denkt dat er meerdere mensen verantwoordelijk zijn voor de reeks autobranden die Maastricht sinds afgelopen voorjaar teistert.
Dat bleek in een recente Opsporing Verzocht, waarbij aandacht werd besteed aan de brandstichting in tientallen auto’s in de stad. Daarin werd getuigen en andere tipgevers nogmaals opgeroepen zich te melden. Voor de gouden tip is een beloning van 5000 euro uitgeloofd.
Meer informatie
Er is nog niemand aangehouden omdat de politie meer informatie wil hebben voordat er ze tot arrestatie overgaat. Ook bestaat de hoop dat de verdachte op heterdaad betrapt kan worden.
Aanmaakblokjes
Sinds april gingen er al bijna 60 auto’s in vlammen op nadat ze waren aangestoken. De dader of daders maakte daarbij volgens de politie gebruik van aanmaakblokjes in combinatie met ‘brandversnellende middelen.’
Aanmaakblokjes
Om het onderzoek naar de autobranden in Maastricht te vergemakkelijken gebruikt de Maastrichtse brandweer geen water en schuim meer bij brandende auto’s. Daardoor worden mogelijke sporen uitgewist. In plaats daarvan trekken de brandweermensen een blusdeken over de brandende auto om zo de vlammen te verstikken. Die blusmethode werd eerder ook toegepast bij reeksen autobranden in Vught, Weert en Maasniel.Posted in: politie, roerdalen, roermond