pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 17, 2015 3:32 pm Lees verder →

Meer onderzoek haalbaarheid zwembad/sporthal Melick

Roerdalen – Tijdens de raadsvergadering van de gemeente Roerdalen deze week (donderdag 16 juli 2015 jl) is het initiatief van het Burgerplatform Zwemmend Roerdalen besproken. Dit platform is bezig met een haalbaarheidsonderzoek naar overname van de exploitatie van het Apollocomplex in Melick door verenigingen die er gebruik van maken. In de raadsvergadering van 9 januari 2014 werd besloten dat het zwembad van het Apollocomplex op 31 december 2015 haar deuren zou sluiten. Om het burgerplatform in de gelegenheid te stellen dit vervolgonderzoek uit te voeren, heeft de gemeenteraad besloten het Apollobad open te houden tot 1 augustus 2016.

Wethouder Jan den Teuling: “Het burgerplatform heeft een voorstel ingediend dat is uitgewerkt op de belangrijkste punten. Voor de verdere uitwerking is meer tijd nodig. Als college vinden wij dat het voorstel voldoende perspectief biedt voor een vervolgonderzoek. De raad is daarom gevraagd om hiervoor ruimte te geven door de sluiting uit te stellen tot 1 augustus 2016. Dat is vandaag besloten.”

Vervolg
Het verdiepend onderzoek moet uiterlijk in januari 2016 klaar zijn. Op basis van de uitkomsten neemt de gemeenteraad vóór 1 april 2016 een definitief besluit over het voorstel van het burgerplatform.

Activiteiten
De langere openstelling van het zwembad betekent dat het nog een heel seizoen open blijft voor de gebruikers. Afhankelijk van de definitieve besluitvorming in 2016 mogelijk zelfs langer. Nieuwe aanmeldingen voor de zwemlessen seizoen 2015/2016 zijn weer mogelijk en zeer wenselijk.Posted in: roerdalen