By juli 22, 2011 12:15 pm Lees verder →

Meer service gemeente Roerdalen na verhuizing: ruimere openingstijden: ingang aan de achterzijde!

Welkom in ons vernieuwde gemeentehuis

Roerdalen – Sinds dinsdag 28 juni is het vernieuwde gemeentehuis van Roerdalen aan de Schaapsweg 20 in Sint Odiliënberg weer geopend voor publiek. Het gemeentehuis is het afgelopen jaar verbouwd en uitgebreid. De gemeente was tijdelijk gehuisvest in voormalig zorgcentrum de Petrusberg. Door de centrale balie voor alle producten en diensten én de ruimere openingstijden kan men meer service bieden.

Servicepunt Roerdalen

Inwoners van Roerdalen kunnen voortaan voor alle producten en diensten van de gemeente terecht bij één centrale balie, het Servicepunt Roerdalen. Voor eenvoudige producten, zoals het aanvragen van een rijbewijs of reisdocument, kunnen inwoners tijdens openingstijden binnenlopen. Een afspraak maken is niet nodig, maar wel vaak sneller. Voor meer complexe producten, zoals het aangeven van een sterfgeval of het erkennen van een ongeboren vrucht, is een afspraak noodzakelijk.

De ingang van het Servicepunt vindt u aan de achterzijde van het gemeentehuis. Ook is daar vlak voor de deur een parkeerplaats voor bezoekers ingericht.

Ruimere openingstijden

Daarnaast zijn de openingstijden verruimd. Het gemeentehuis is elke maandag, woensdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 geopend. Op dinsdag is het gemeentehuis van 9.00 tot 19.00 geopend en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.Posted in: roerdalen