porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 29, 2014 7:59 am Lees verder →

Meer zitplaatsen op de Maaslijn : sinds deze week 600

image

Roerdalen/Venray – Gisteren, maandag 27 oktober werd voor de eerste keer extra treinstellen ingezet tijdens de ochtend- en avondspits op de Maaslijn.

Met de extra treinen op de Maaslijn moet er een einde komen aan overvolle treinen tussen Roermond en Nijmegen.

De extra treinstellen levert volgens verantwoordelijk gedeputeerde Patrick van der Broeck ongeveer 600 extra (zit)plaatsen op.

Gratis koffie
Om de extra capaciteit te vieren werd er maandagochtend gratis koffie geschonken op onder andere het station in Venray. De koffie werd uitgedeeld door gedeputeerde Patrick van der Broeck, Veolia-directeur Manu Lageirse en een aantal raadsleden.

Drukste spoorlijn
De Maaslijn is de drukst bereden regionale spoorlijn van Nederland. Tot voor kort was de trein genoodzaakt, vanwege de beperkte capaciteit, om reizigers achter te laten op het perron. Gedeputeerde Patrick van der Broeck: “De Maaslijn heeft bewezen een voor de regio essentiële verbinding te zijn die ook en vooral in de context van de arbeidsmarktontwikkeling, zorgmogelijkheden en studiekeuzemogelijkheden van onschatbare waarde is voor de regio.”

Elektrificatie
De uitbreiding is binnen de huidige concessie van tijdelijke aard. Als rond 2020 de elektrificatie van de Maaslijn gerealiseerd is, hoopt Van der Broeck dat aan alle overlast een einde is. Elektrificatie zal de situatie structureel oplossen. Ook de kansen tot aanhaking aan prestigieuze projecten als Greenport Venlo, Brainport Eindhoven en Healthvalley Nijmegen-Arnhem wordt voor de regio significant versterkt wanneer de Maaslijn up to date is volgens de maatstaven van de 21e eeuw.Posted in: roerdalen, roermond