By september 4, 2010 6:21 am Lees verder →

Mega Marktspektakel in Roermond op zaterdag 4 september: kunstmarkt, standwerkersconcour, kindersjommelmert, streekproducten. oosterse markt enz

Roermond – Op zaterdag 4 september is de binnenstad van Roermond het decor van een Mega Marktspektakel. Overal staan marktkramen( foto), er is dan ook het traditionele standwerkersconcours en kinderen bieden hun spulletjes te koop aan. Alle markten starten om 09.00 uur en duren tot 17.00 uur.

Traditioneel is in Roermond op de eerste zaterdag van september de jaarmarkt en tevens het jaarlijkse standwerkersconcours. Hieraan is dit jaar een extra tintje gegeven. Daarbij komt nog de jaarlijkse kunstmarkt, de antiek – en brocantemarkt, de speciale productenmarkt en als extra activiteit de “kienjersjoemelmert”.

De weekmarkt met speciale aanbiedingen staat op de Markt. Voor de kleintjes is er een ballonnenclown.

Het standwerkersconcours is op de Varkensmarkt en de Steenweg.

De kunstmarkt staat dit jaar op het Munsterplein rondom de kiosk. (organisatie Stichting Melieve)

De Kienjersjommelmert (organisatie VV de Kitsuule) krijgt dit jaar een plek op het Munsterplein aan de zijde van de Hamstraat.

In de Graaf Gerardstraat en de Kloosterwandstraat staan marktkooplui met speciale producten zoals oosterse kunst, edelstenen, mineralen, chocolade en streekproducten.

Op het Kloosterwandplein is de bekende antiek – en brocante markt.

Gezellige muziek en terrassen zorgen ervoor dat een bezoek aan de binnenstad van Roermond op zaterdag 4 september zeker de moeite waard is.Posted in: roermond