pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 9, 2012 6:27 am Lees verder →

Meinweg, paaswandeling Tweede Paasdag

Meinweg – Op paasmaandag 9 april organiseert Staatsbosbeheer een wandeling door het Nationaal Park De Meinweg. Het thema is deze keer, hoe kan het ook anders in dit jaargetijde, de lente.

Degenen die vroeg opstaan, hebben het vast al gehoord: het uitbundige gefluit van de vogels ’s morgens in de ochtendschemering. Zij geven hiermee aan, dat ze er zo langzamerhand weer echt zin in krijgen! En er zijn meer lenteboden: de sneeuwklokjes, krokussen en narcissen in de tuinen bloeien weer en zijn op vele plekken al weer over hun mooiste punt heen. En ook in de natuur is er al veel te zien: de elzen showen hun bloemen, de knoppen aan de bomen zwellen op en de wilgenkatjes bloeien weer volop. Over de populieren komt zo’n gelige schijn, die er alleen is nèt voordat de knoppen openbarsten. Padden en kikkers zijn ontwaakt uit hun winterslaap en gaan op zoek naar hun voortplantingswateren. Kortom: de natuur heeft LENTEKRIEBELS.

Op paasmaandag staan de gidsen van Staatsbosbeheer om 9.00 uur op de parkeerplaats tegenover recreatiepark Elfenmeer aan de Meinweg te Herkenbosch om u mee te nemen voor een ca. twee uur durende wandeling in De Meinweg. En of het nu bewolkt is of er een lekker lentezonnetje schijnt: onderweg ervaart u beslist dat heel speciale lente-gevoel, daar zorgen de Meinweggidsen wel voor!

maandag 9 april 2012, 09:00 – 11:00 uur
Locatie
Meinweg 1
6075 NA HERKENBOSCHPosted in: roerdalen