pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 19, 2014 11:41 am Lees verder →

Melicker vrouw in Horn beroofd van brommer

Horn – Een 56-jarige vrouw uit Melick is donderdag rond 22.00 uur beroofd van haar scooter door twee mannen. De bedreiging en diefstal vonden plaats op de Baexemerweg in Horn.

De vrouw reed op haar scooter over de Baexemerweg vanuit Baexem in de richting van Horn. Op die weg stond een personenauto geparkeerd, en toen ze deze wilde passeren stapte er een man uit. Deze dwong de vrouw de stoppen. De man had een capuchon op en vermoedelijk een vuurwapen in zijn hand waarmee hij de vrouw bedreigde. Een andere man pakte de scooter van de vrouw en reed hiermee weg in de richting van Baexem. Deze man droeg een bivakmuts, donkere kleding en had een fors postuur. De andere verdachte liep terug naar de personenauto en reed ook weg. Hij droeg een grijze sjaal voor de mond, rode jas tot op de heupen, had een normaal postuur en een blanke huidskleur.
De vrouw heeft na de bedreiging de politie gebeld en er is een onderzoek opgestart. Getuigen of mensen met tips worden verzocht de politie te bellen via 0900 8844.
De scooter die is weggenomen betrof een Piaggio, C49, kleur donkerblauw en voorzien van het Nederlandse kenteken F-774-TZ. Mensen met tips over de locatie van deze scooter worden ook verzocht om met de politie te bellen.Posted in: politie, roerdalen