pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 8, 2013 1:02 pm Lees verder →

Melickse Suzan Seegers zondagmiddag 13 jan. in Baexem met theatershow Suus

Melick/Baexem – Zondag 13 januari is van 15-17 uur in Theaterhoeve Horckerhof te Baexem de theatershow Suus van de Melickse Suzan Seegers (foto). Het is een sprankelende, vertederende theatershow door Suzan Seegers met liedjes van haarzelf en van Toon Hermans in samen werking met Ge Reinders. De entree is € 15,-
Locatie: Horckerstraat 5; 6095 NM BAEXEM. Contactgegevens general:
http://www.theaterhoevehorckerhof.nl
Op de site van weertdegeksteniet.nl vertelt de Melickse voor haar optreden eind november in Weert:
“Ik ben Suus”, zegt Suzan Seegers als zij zichzelf voorstelt. Haar naam past bij de eerste indruk die ze maakt. Klein van stuk, krachtig en energiek, jong en een tikkeltje speels. Hoeveel meer zij is dan dat, komen we dit theaterseizoen te weten. Ze toont haar veelzijdigheid in een persoonlijke en muzikale voorstelling SUUS, die op vrijdag 30 november te zien was in het Munttheater te Weert.
Musical
Het grote publiek leert Suzan Seegers in 2007 kennen door haar deelname aan het televisieprogramma ‘Op zoek naar Evita’. Ze wordt tweede. Hiervoor was zij al te zien in de musicals ‘Hamelen’ en ‘My Fair Lady’ en in de Duitse versie van ‘We Will Rock You’. Na haar doorbraak volgen ‘Les Misérables’, waarin ze Cosette speelt, en het theaterconcert ‘Sonneveld Voor Altijd!’. Voor haar rol als ‘Kleine Eefje’ in de productie ‘Urinetown’ ontvangt Suzan in 2010 een Musical Award.
Reflectie
Suus lacht als we het rijtje langsgaan. “Mijn eerste rol in een musical voelde als een warm bad. Daarna heb ik letterlijk alles aangegrepen, wat op mijn pad kwam. Ik heb moeite met stilstaan en dacht altijd, stel dat ik die kans niet grijp, dan is het morgen misschien voorbij. Ik heb hoog gevlogen, maar het was niet altijd gemakkelijk hoor. Er zijn aardig wat heuvels geweest. Bergen zelfs!”
Als Suus praat over ‘bergen’, denkt ze terug aan een periode van reflectie. “Je zoekt naar iets, maar je weet niet waar naar. Er was veel onrust in mijn lijf, terwijl ik naar buiten toe positief en vrolijk bleef. Het duurde wel even voor ik mezelf had teruggevonden. De uitkomst is, dat ik nu mag zijn wie ik ben. Ik heb op dit moment geen rol nodig om me achter te verstoppen.”
SUUS
In de solovoorstelling SUUS gaat Suzan Seegers het toneel op als zichzelf. Zonder medespelers of ensemble, alleen een pianist staat haar bij. Susan: “Het wordt een persoonlijke voorstelling met weinig poespas. Het gaat over mijzelf, over wat mij raakt en over dingen die ik heb meegemaakt. Ik neem geen discolampen of orkest mee en er komt geen showtrap. SUUS is een ‘tour de chant’: klein, puur en eerlijk. De laatste S van SUUS hebben we op het affiche bewust omgedraaid. Het theaterprogramma SUUS is de spiegel van mijn ziel.”
In de voorstelling zingt Suzan zelfgeschreven liedjes in haar eigen taal, het Limburgs dialect. Natuurlijk geeft ze daar de nodige uitleg bij. “Deze zomer zong ik op de Uitmarkt en ik had maar één angst: wat als de mensen het niet begrijpen? Na afloop vertelde zo’n echte Amsterdamse, dat ze op het puntje van haar stoel was gaan zitten om extra goed te luisteren. En dat door mijn verhalen, die ik voor en soms tijdens de liedjes in het Nederlands vertel, het prima gelukt was om alles te volgen. Toen wist ik het: deze voorstelling is voor iedereen, ik was zó blij!”

Met dank aan deze Bijdrage van: Daan Bartels, MunttheaterPosted in: roerdalen